2014. március 24., hétfő

Elindult!

Kedves Olvasóm!

Örömteli hírrel szolgálhatok! Megnyílt a Nő Feleség Anya Blog Babatáplálás oldala!
Az oldal egyrészt arra hivatott, hogy egyszerű és részletes leírásokkal, sok fényképpel, táblázatokkal, receptekkel, tippekkel és tanácsokkal könnyebbé tegye a hozzátáplálás megvalósítását a 6-12 hónapos korosztály szülei számára, másrészt a "baba" megjelölést kitágítva, "nagyobb" babák számára is közöljön apró ötleteket arra nézve, hogy jobban, szebben, ügyesebben... egyen a gyerekünk.
A hozzátáplálás kora egy nagyon fontos időszak minden családtag számára. A babának azért, mert az étkezés új formáival ismerkedhet meg és rengeteget tanulhat. Anyának azért, mert valódi családi séffé (és takarítókirálynővé) válhat. Apa pedig újabb lehetőséget kap a babával való foglalkozásra.
Mialatt arra törekszel, hogy picikéd ízlelőbimbóit bevezesd a magyar és a nemzetközi konyha rejtelmeibe, figyelj és légy résen. Manapság számtalan csábító termék várja a boltok polcain leselkedve, hogy megvedd és odaadd a babádnak. Ne dőlj be! Ne hagyd eltéríteni magad! Légy tudatos vásárló, tudatos anyuka és tudatos séf. A fakanál a Te kezedben van (valószínűleg nem csak a babád, hanem az egész család számára).
Remélem sikerül átsegítenem Téged a hozzátápláláshoz kapcsolódó első pánikon, az első kiköpött ételen és az első nyakig-maszatos-lett-és-én-is-meg-az-egész-konyha-élményen. Mindent egybevéve a babatáplálás egy örömteli dolog :-)
Olyan oldalt tervezek létrehozni, amin MINDENT megtalálsz. Nem kell máshova menned, tovább keresgélned. Ha kérdésed van, írd meg kommentben, megjegyzésben, emailben, fb-üzenetben; legjobb tudásom szerint fogok válaszolni. 
Jó olvasást!
 
 
Forrás: nlcafe.hu
 
Ez itt a Nő Feleség Anya Blog Babatáplálás oldala.
Követni tudod az eseményeket IDE kattintva.

 

2014. március 14., péntek

2014. március 4., kedd

Anyatej mennyiségének növelése

A szoptatás közben időnként szükség lehet arra, hogy "mesterséges módon" növeljük az anyatej mennyiségét. Jobb esetben erre csak átmenetileg van szükség...

http://nofeleseganya.cafeblog.hu/2013/09/02/eltuntem-mert-fejek/